Aproximativ o sută de poliţişti, jandarmi şi localnici caută un băieţel de 2 ani şi patru luni, dispărut de aseară, din apropierea casei, în cătunul Bahna din oraşul Vicovu de Sus, judeţul Suceava. În zonă a fost trimis şi un elicopter MAI, iar la căutări sunt folosiţi şi câini.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dispariţia copilului, David Samuel Farcaş, a fost semnalată, vineri seara, în jurul orei 18.00.

Băieţelul are înălţime de aproximativ 65 cm, părul negru, faţă rotundă, ten măsliniu, ochi căprui, fără semne particulare. La momentul dispariţiei purta îmbrăcăminte de culoare verde, având ghete de culoare mov în picioare.

Ultima dată, din relatările familiei, el a fost văzut jucându-se în zona curţii în preajma domiciliului.

La activităţile de căutare participă aproape 100 de persoane (poliţişti, poliţişti de frontieră, lucrători ISU, jandarmi, voluntari). Sunt utilizate camere de termoviziune şi sunt folosiţi câini de urmă. De asemenea, la faţa locului a fost deplasat un elicopter aparţinând Ministerului Afacerilor Interne.                                                   

Poliţiştii fac apel la oricine are informaţii despre băieţel să sune la 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.