Adolescenta din judeţul Suceava care a fost bătută cu biciul şi obligată să bage mâna în cărbuni aprinşi a fost preluată şi internată într-un centru de primire în regim de urgenţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţia Judeţeană Suceava a anunţat că la locuinţa fetei de 15 ani din localitatea Horodnic de Sus s-a deplasat, luni dimineaţă, o echipă mixtă complexă formată din asistenţi sociali, psihologi şi poliţişti.

Fata a fost preluată si internată într-un centru de primire în regim de urgenţă.

Imagini în care o tânără este bătută cu biciul, obligată să bage mâna în cărbuni aprinşi şi lovită puternic cu pumnul în cap de un bărbat au apărut pe internet. Pe imaginile filmate în localitatea Horodnic de Sus se vede cum un tânăr agresează o femeie pe care o bate cu biciul, apoi o obligă să se aşeze în genunchi şi îi cere să bage mâna în jar.
 
Potrivit presei locale, tânăra are 15 ani şi este însărcinată în luna a cincea, iar imaginile ar fi fost filmate chiar de mama acesteia. Ambele femei locuiesc în casa agresorului, iar imaginile ar fi fost făcute publice de către fostul concubin al mamei.
 
În timp ce femeia stă aplecată, bărbatul o loveşte puternic cu pumnul în cap.
 
Reprezentanţi ai Inspectoratului de Poliţie Suceava au declarat pentru News.ro că poliţiştii au deschis un dosar şi fac cercetări pentru violenţă în familie şi act sexual cu un minor.
 
”Urmare a activităţilor desfăşurate în cursul acestei zile în speţa privind minora de 15 ani însărcinată care a fost agresată de concubinul de 19 ani, în ciuda încercărilor acesteia si a mamei sale de a-l exonera de răspundere pe agresor, la ora 21.00 poliţiştii au dispus reţinerea pentru 24 de ore a bărbatului pentru violenţă în familie şi act sexual cu un minor”, a anunţat ulterior IPJ Suceava.
 
Bărbatul a fost apoi arestat preventiv.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.