Fiole cu substanţe dopante cu grad mare de risc au fost găsite, în urma unui control, de inspectorii vamali de la Aeroportul Cluj-Napoca în două colete care urmau să fie trimise în SUA, printr-o firmă de curierat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Autoritatea Vamală a anunţat, vineri, că, în urma unui control fizic făcut de inspectorii vamali de la Biroul Vamal de Frontieră Aeroport Cluj-Napoca – Direcţia Vamală Regională Cluj, asupra coletelor pregătite pentru export de către o firmă de curierat rapid, au fost identificate două colete care urmau să fie expediate în SUA în care au fost găsite substanţe dopante cu grad mare de risc, respectiv 20 de fiole conţinând substanţa Genotropină (Somatotropină).

Potrivit sursei citate, această substanţă este supusă regelementărilor legale privind prevenirea şi combaterea producerii şi traficului ilicit de substanţe dopante cu grad mare de risc, astfel că fiolele au fost reţinute şi predate organelor de cercetare competente în vederea continuării cercetărilor.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.