Soţia bărbatului care a ucis doi muncitori într-un apartament din Oneşti rămâne în arest preventiv, a decis Tribunalul Băcău. Hotărârea instanţei este definitivă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Tribunalul Bacău a respins, vineri, ca nefondată, contestaţia formulată de Aurelia Moroşan împotriva deciziei Judecătoriei Oneşti prin care fusese arestată preventivă. Astfel, femeia rămâne arestată şi a fost obligată să achite suma de 400 de lei reprezentând cheltuieli judiciare către stat. Ea este acuzată de complicitate la infracţiunea de lipsire de libertate.
 
Decizia Tribunalului Bacău este definitivă. 
 
Judecătoria Oneşti a admis, marţi, solicitarea procurorilor de arestare preventivă a Aureliei Moroşan, soţia bărbatului care a sechestrat şi a omorât doi muncitori. Decizia Judecătoriei a fost contestată.
 
Luni, un bărbat a sechestrat doi muncitori într-un apartament din Oneşti care i-a aparţinut şi pe care l-a pierdut, iar după câteva ore i-a înjunghiat, ambii murind în urma rănilor suferite. 
 
Agresorul a fost împuşcat în picioare de către poliţişti, fiind în continuare internat în spital.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.