Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Un şofer drogat, în vârstă de 22 de ani, a fost prins de poliţişti în staţiunea Mamaia, iar în urma testării a reieşit că bărbatul consumase cannabis.
Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, pe data de 7 ianuarie, în jurul orei 23.00,  poliţişti din cadrul Poliţiei staţiunii Mamaia au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană posibil sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor psihoactive se află într-un autoturism oprit pe mijlocul bulevardului Mamaia. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Poliţiei staţiunii Mamaia şi din cadrul Biroului Rutier Constanţa.
“Bărbatul respectiv, în vârstă de 22 de ani, a fost testat cu aparatul drugtest de către poliţiştii rutieri, rezultatul fiind pozitiv pentru cannabis. Testarea cu aparatul etilotest a avut un rezultat negativ”, a transmis IPJ Constanţa. 
El este cercetat pentru comiterea infracţiunii de conducere sub influenţa substanţelor psihoactive.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.