Sindicatul Europol afirmă că o femeie din localitatea suceveană Straja, aflată în apropierea graniţei cu Ucraina, a găsit în curtea casei un troller plin cu ţigări şi o dronă, ea anunţând autorităţile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu este un colet trimis de curier, nici un cadou primit de la cei apropiaţi şi nici ruşii nu au anunţat că a început războiul, ci este un pachet burduşit cu ţigări. S-a întâmplat în această dimineaţă în localitatea de frontieră Straja din judeţul Suceava acolo unde o femeie s-a trezit în curtea casei cu un troler plin cu ţigări şi o dronă, la numai un kilometru de frontiera cu Ucraina", au scris, joi, pe Facebook, reprezentanţii Sindicatului Europol.

Femeia a anunţat autorităţile, sunând la 112.

"Cazul a fost preluat de poliţiştii din cadrul Poliţiei Vicovu de Sus. Contrabanda este un stil de viaţă pentru unii, iar pentru alţii o afacere la frontiera de nord a României. Numai anul trecut colegii noştri poliţişti de frontieră au reţinut în vederea confiscării aproximativ 4 milioane pachete cu ţigări, în valoare de aproximativ 50 milioane lei", au arătat sindicaliştii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.