Un urs a fost lovit, vineri seară, de patru autoturisme, pe autostrada A1 Sibiu-Deva, în zona Aciliu, judeţul Sibiu, doi copii aflaţi într-una dintre maşini primind îngrijiri medicale din cauza unor stări de panică. Traficul în zona respectivă este îngreunat. Incidente similare au avut loc şi anul trecut în zonă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţia Judeţeană Sibiu anunţă că pe A1 Sibiu -Deva la kilometrul 273, în zona Aciliu, un urs a fost lovit de patru autoturisme.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu spun că un echipaj de prim-ajutor calificat SMURD a intervenit pentru acordarea de îngrijiri medicale pentru doi copii cu stare de panică, după ce maşina în care aflau a lovit ursul. De asemenea, au fost evaluaţi medical doi adulţi. Toate cele 4 persoane au refuzat transportul la spital.

Traficul este îngreunat.

Animalul nu a supravieţuit.

În urmă cu un an, autorităţile din Sibiu discutau despre posibilitatea amplasării de garduri electrice pe porţiunile împădurite ale Autostrăzii A1, în zona Aciliu - Miercurea Sibiului, după ce doi urşi au ajuns pe şosea, fiind loviţi de maşini şi ucişi. Gardurile electrice nu sunt periculoase pentru animale, precizau autorităţile, care mai spuneau că vânătorii vor face goane pentru a împinge urşii spre zone mai înalte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.