Un bărbat de 46 de ani din Sibiu, aflat într-un centru de carantină împreună cu soţia sa, a ameninţat că se aruncă de la etajul al doilea dacă nu este lăsat să plece acasă. Poliţiştii negociatori din cadrul Poliţiei Judeţene Sibiu au reuşit să îl convingă să renunţe la acest gest.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii au fost chemaţi să intervină, duminică, într-un centru de carantină din judeţul Sibiu, unde un bărbat ameninţa că, dacă nu i se permite să plece acasă, se aruncă de pe balconul camerei amplasate la etajul al doilea.

Acolo au ajuns şi un echipaj de prim-ajutor calificat SMURD, din cadrul ISU Sibiu, şi autospeciala de salvare de la înălţime.

"La faţa locului au intervenit cei doi poliţişti negociatori din cadrul I.P.J. Sibiu, care au reuşit să-l convingă pe bărbat să se întoarcă în camera unităţii fără a recurge la gesturi extreme care i-ar pune viaţa în pericol", a transmis Poliţia Judeţeană Sibiu.

Conform sursei citate, este vorba despre un sibian în vârstă de 46 de ani, carantinat în 9 mai, împreună cu soţia, după ce s-au întors din Germania.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.