O tânără de 20 de ani din localitatea Arpaşu de Jos, judeţul Sibiu, a fost urcată cu forţa de către un bărbat într-o maşină care a plecat apoi într-o direcţie necunoscută. Polţiştii au demarat cercetări şi cer ajutorul populaţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 16 februarie a.c., în jurul orei 04.25, dispeceratul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu a fost sesizat  prin apelul unic de urgenţă 112, cu privire la dispariţia unei tinere, ZOLTAN GABI MARIA, în vârstă de 20 de ani”, a transmis, joi, IPJ Sibiu.

Sursa citată a precizat că un bărbat a sesizat că fata, în timp ce se afla în faţa curţii imobilului în care domiciliază, în localitatea Arpaşu de Jos, ar fi fost luată împotriva voinţei ei şi urcată într-un autoturism de către un bărbat, care a plecat apoi într-o direcţie necunoscută.

Poliţiştii au transmis şi semnalmentele fetei: înălţime 155 cm, 52 de kg, ochi căprui, păr brunet, fir drept, lung, ten deschis.

La momentul dispariţiei, tânăra purta o geacă din piele de culoare roşie, fustă lungă roşie şi batic roşu.

”În cauză, la nivelul Serviciului de Investigaţii Criminale Sibiu, s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, poliţiştii sibieni desfăşurând în prezent activităţi specifice în vederea depistării tinerei”, au mai transmis poliţiştii.

Persoanele ce pot furniza informaţii care să conducă la depistarea persoanei în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.