Patru persoane, între care două fete în vârstă de 10 şi 15 ani, au ajuns la spital, sâmbătă, după ce maşina în care se aflau a lovit o glisieră metalică şi un cap de pod, pe DN 7, în judeţul Sibiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Judeţene Sibiu, un accident a avut loc pe DN 7, în zona localităţii Lazaret, după ce un şofer de 36 de ani, din Olt, a pierdut controlul direcţiei, pe fondul vitezei neadaptate, în timp ce conducea spre Sibiu.

Astfel, maşina a ajuns pe contrasens unde a lovit o glisieră metalică şi un cap de pod, ricoşând apoi pe banda 1 a sensului său de mers.

Şoferul, un pasager în vârstă de 41 de ani şi două fete, de 10 şi 15 ani, toţi din Olt, au fost transportaţi la spital.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu spun că la accident au intervenit trei echipaje SMURD. Toţi cei patru răniţi erau conştienţi, un bărbat având fractură la umăr, iar celălalt bărbat şi cele două fete - traumatisme minore.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.