O femeie de 27 de ani şi fetiţa ei de 3 ani au fost rănite, sâmbătă, pe DN1, la Hula Bradului, în judeţul Sibiu, după ce un şofer a intrat pe contrasens. Maşina în care cele două erau pasagere circula regulamentar. Poliţiştii au deschis o anchetă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit poliţiştilor, un bărbat din Covasna, aflat la volanul unei maşini, a intrat pe contrasens.

”Poliţiştii Serviciului Rutier Sibiu intervin la un accident de circulaţie produs pe DN 1, Hula Bradului. Din primele investigaţii efectuate la locul producerii, poliţiştii au stabilit că, în timp ce conducea un autoturism spre Sibiu, un bărbat în vârstă de 52 de ani, din jud. Covasna, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus spre Braşov de către un bărbat în vârstă de 28 de ani, din jud. Vaslui”, a precizat Poliţia Judeţeană Sibiu.

O femeie în vârstă de 27 de ani şi o fetiţă în vârstă de 3 ani, ambele pasagere în autoturismul condus de către bărbatul din Vaslui, au fost rănite şi transportate la spital conştiente.

”Au fost mobilizate la faţa locului trei echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de transport victime multiple, o autospecială de stingere şi una de primă intervenţie. Echipajele medicale au evaluat medical 5 persoane adulte şi una minoră. În urma evaluării medicale o femeie în vârstă de 27 de ani prezenta un traumatism abdominal, iar fiica acesteia în vârstă de 3 ani un traumatism cranio-facial. Acestea au fost transportate la CPU Luther, pentru îngrijiri de specialitate. Restul persoanelor au refuzat transportul la spital”, a precizat ISU Sibiu.

Poliţiştii i-au testat pe cei doi şoferi cu aparatul etilotest, acesta indicând o valoare zero in cazul şoferului din judeţul Covasna şi o valoare de 0,29 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul şoferului din judeţul Vaslui.

Traficul în zonă se desfăşoară îngreunat.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.