O femeie de 46 de ani din Vâlcea şi fiul acesteia, în vârstă de 17 ani, au fost transportaţi la Unitatea de Primire a Urgenţelor Sibiu, în urma unui accident rutier produs pe DN 7, în afara localităţii Boiţa. Traficul este restricţionat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul s-a produs pe DN 7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu, la kilometrul 249, în afara localităţii Boiţa, judeţul Sibiu.

Potrivit Poliţiei Judeţene Sibiu, au fost implicate două autoturisme, care circulau din sensuri opuse şi care s-au ciocnit frontal.

Cele două maşini erau conduse de un bărbat de 46 de ani, din Argeş, care se deplasa spre Vâlcea şi o femeie de 46 de ani din Vâlcea, care se deplasa spre Sibiu.

Reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean au anunţat că femeia a suferit un traumatism toracic şi abdominal, fiind transportată la UPU Sibiu. 

Echipajul SMURD a transportat la UPU Sibiu un adolescent de 17 ani, fiul femeii, conştient, cu escoriaţii şi politraumatisme.

Din cauza accidentului, circulaţia este restricţionată, traficul desfăşurându-se pe un singur sens, alternativ.

Politiştii rutieri continua cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele şi condiţiile in care s-a produs accidentul rutier.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.