Doi bărbaţi suspectaţi într-un dosar de evaziune fiscală cu prejudiciu estimat la 1,3 milione de lei au fost reţinuţi, dosarul fiind instrumentat de poliţiştii din Sibiu. Cei doi desfăşurau activităţi în sectorul construcţiilor şi nu au evidenţiat în contabilitate sumele încasate în perioada 2013 - 2015.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Sibiu, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, au identificat doi bărbaţi din Sibiu şi Braşov bănuiţi de evaziune fiscală.

”În perioada 2013 – 2015, cei doi au desfăşurat activităţi în domeniul construcţiilor fără a evidenţia în contabilitatea fimei administrate veniturile obţinute, în sumă de 1,3 milioane lei”, anunţă poliţiştii din SIbiu. 

Miercuri, cei doi bărbaţi au fost reţinuţi 24 de ore pe bază de ordonanţă, urmând ca, la data de 12 aprilie a.c., să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.