Un băiat de şase ani din Brădeni, judeţul Sibiu, a fost găsit mort în casă, după ce autorităţile au fost alertate printr-un apel la 112 făcut de tatăl copilului. Bărbatul este audiat de anchetatori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"La data de 4 februarie a.c., în jurul orei 09.30, prin apel 112, un bărbat din localitatea Brădeni a sesizat I.P.J. Sibiu cu privire la faptul că fiul său, în vârstă de 6 ani, este decedat. De îndată, a fost constituită o echipă de cercetare formată din poliţişti de investigaţii criminale şi criminalişti, care, sub directa coordonare a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, s-au deplasat la locuinţa indicată, unde, într-o cameră a locuinţei, pe un pat, a fost găsit trupul neînsufleţit al unui copil, în vârstă de 6 ani, fiul apelantului", a anunţat Poliţia Judeţeană Sibiu.
 
Trupul copilului a fost preluat şi transportat la Serviciul de Medicină Legală Sibiu, pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzelor decesului.
 
"În prezent, tatăl copilului este audiat cu privire la cele constatate de echipa de cercetare", a precizat sursa citată.
 
Cauza a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu şi se fac cercetări, în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi încadrării juridice a faptei, pentru aplicarea măsurilor legale în consecinţă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.