Un băiat de 13 ani din localitatea Ocna Sibiului a fost grav rănit, vineri, după ce s-a urcat la volanul unei maşini cu care a intrat în două autoturisme parcate, copilul fiind transportat la spital conştiant, dar cu fractură de femur şi alte răni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Sibiu au anunţat, vineri, că un băiat de 13 ani din localitatea Ocna Sibiului s-a urcat la volanul unei maşini şi, pe fondul vitezei excesive, a intrat în două maşini parcate pe o stradă din localitate.

Copilul a rămas încarcerat, pompierii intervenind pentru scoaterea sa din maşină, iar traficul în zona accidentului este complet blocat.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu au precizat că băiatul are o fractură de femur, precum şi alte răni, fiind transportat la spital conştient.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.