Autorităţile din Sibiu continuă operaţiunile pentru găsirea studentei din Braşov care a dispărut la începutul lunii februarie. Ultima acţiune a avut loc în lacul din Muzeul Astra, fără însă a avea vreun rezultat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În cursul zilei de ieri, 30 martie, poliţiştii sibieni, cu sprijinul pompierilor din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu, au continuat căutările în teren pentru găsirea Angelikăi Maurer”, a transmis, vineri, IPJ Sibiu.

Sursa citată a precizat că, în zona lacului din Muzeul Astra, forţele din cadrul I.S.U. Sibiu, printre care 3 scafandri, cu ajutorul unei bărci pneumatice şi a unei autospeciale de primă intervenţie, au efectuat căutări atât la suprafaţa apei, cât şi sub apă, rezultatul fiind însă unul negativ.

”Acţiunile poliţiştilor continuă în vederea depistării de noi indicii şi mijloace de probă ce pot lămuri situaţia tinerei căutate”, a mai precizat poliţia.

Tânăra din Braşov, studentă la Sibiu, nu a mai putut fi contactată de familie încă din 8 februarie.

În ciuda a numeroase acţiuni ample de căutare, autorităţile nu au acum mai multe indicii cu privire la ce s-ar fi putut întâmpla cu tânăra.

La un moment dat, câteva bunuri care i-au aparţinut au fost depistate într-o pădure de la marginea Sibiului, dar alte indicii nu au apărut până în prezent.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.