Şeful Registrului Auto Român Constanţa, Adrian Bizineche, este acuzat că ar fi agresat două persoane într-o parcare din staţiunea Mamaia, în urma unui conflict spontan. Poliţiştii fac cercetări în acest caz, menţionând că ambele părţi implicate în scandal au depus plângere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, sâmbătă după amiază, poliţiştii din cadrul Poliţiei staţiunii Mamaia au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că în parcarea din zona Summerland a avut loc un conflict. 
“Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au stabilit identitatea persoanei apelante, un bărbat de 36 de ani, care a declarat faptul că ar fi fost agresat, împreună cu soţia sa, de 23 de ani, în parcare, de către un bărbat de 48 de ani, pe fondul unui conflict spontan. Menţionăm faptul că ambele părţi implicate au depus plângere”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa. 
În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau alte violenţe. 
Poliţiştii din cadrul Poliţiei staţiunii Mamaia continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a situaţiei de fapt.
Bărbatul care ar fi provocat acest scandal este Adrian Bizineche, şeful Registrului Auto Român, au precizat surse locale.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.