Poliţiştii din Bucureşti au intervenit, luni, după ce au fost sesizaţi cu privire la un conflict derulat pe o stradă din Sectorul 5, între doi bărbaţi. O persoană care a intervenit între cei doi scandalagii a fost rănită cu un obiect ascuţit la o mână.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Astăzi, în jurul orei 12:30, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 19 a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că pe o stradă din Sectorul 5, doi bărbaţi ar fi implicaţi într-un conflict spontan”, a transmis, luni, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că, din cercetări, a reieşit faptul că, în urmă altercaţiei, o a treia persoană, care ar fi intervenit între cele două, a fost rănită în zona mâinii, cu un obiect ascuţit.

”La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 19, precum şi un echipaj de prim-ajutor, care a acordat îngrijiri medicale persoanei vătămate, însă aceasta a refuzat transportul la spital. Din investigaţii, poliţiştii au identificat şi depistat persoana bănuită, ulterior, fiind condusă la sediul secţiei”, a mai transmis Poliţia.

Toate cele trei persoane implicate sunt bărbaţi, iar poliţiştii Secţiei 19 continuă cercetările.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.