Un scandal între trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 23 şi 31 de ani a avut loc duminică dimineaţa, în pacarea unui club din staţiunea Mamaia, iar una dintre persoanele implicate, aflată în stare avansată de ebrietate, a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, duminică, în jurul orei 6.15, poliţişti din cadrul Poliţiei staţiunii Mamaia au fost sesizaţi, prin SNUAU 112, despre un scandal care ar fi avut loc în parcarea unui club din staţiunea Mamaia.
“La faţa locului, poliţiştii au stabilit faptul că trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 23 şi  31 de ani, care se aflau în stare de ebrietate, au participat la scandalul în cauză, conflictul fiind aplanat de către o echipă de jandarmi din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei Române, care se afla în timpul exercetării atribuţiilor de muncă în zona menţionată. Astfel, jandarmii au sancţionat contravenţional persoanele în cauză, conform Legii 61/1991 pentru provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri sau localuri publice”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa. 
Unul dintre bărbaţi a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, fiind în stare avansată de ebrietate şi având escoriaţii la nivelul palmelor şi genunchilor.
Până în prezent niciuna dintre persoanele implicate nu a depus plângere.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.