Un scandal între şapte bărbaţi a avut loc pe o stradă din Craiova, iar două victime, una de 16 ani, iar cealaltă de 29 de ani, au ajuns la spital. De asemenea, în timpul conflictului a fost avariat un autoturism.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Craiova au fost sesizaţi, duminică seara, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe strada Bârseşti din Craiova, are loc un scandal între mai multe persoane.
 
"La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie, care din primele cercetări, au stabit că, între patru bărbaţi, pe de o parte, şi alţi trei, pe de altă parte, toţi din Craiova, ar fi izbucnit un conflict, în urma căruia doi tineri de 16 şi 29 de ani au fost transportaţi la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale. De asemenea, în timpul conflictului, unui autoturism i-au fost provocate distrugeri”, se arată în comunicat. 
 
Persoanele implicate în conflict au fost identificate şi duse la sediul poliţiei pentru audieri.
 
Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe şi distrugere.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.