Un scandal în care au fost implicate opt persoane a izbucnit într-o locuinţă din municipiul Constanţa, poliţiştii ajunşi acolo găsind şase persoane. Ei au stabilit că doi bărbaţi care participaseră la conflict au fugit cu o maşină la Medgidia, acolo unde au fost prinşi. De asemenea, anchetatorii au afirmat că şoferul consumase droguri. În urma conflictului, un bărbat a fost înjunghiat în zona gâtului, având o rană superficială. IPJ Constanţa a precizat că în urma scandalului doi bărbaţi au fost reţinut pentru 24 de ore.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - “La data de 29 aprilie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa – Secţia 2 Poliţie, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, au reţinut, pentru 24 de ore, doi bărbaţi. Aceştia au fost conduşi şi încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa”, au precizat poliţiştii.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa au transmis, luni, că poliţiştii au fost sesizaţi, duminică seara, cu privire la faptul că într-un imobil de pe aleea Zmeurei din municipiul Constanţa are loc un conflict între mai multe persoane. 
 
Poliţiştii deplasaţi acolo au identificat şase persoane, trei bărbaţi şi trei femei.
 
”În urma cercetărilor efectuate, a rezultat că alţi doi bărbaţi părăsiseră locul faptei, cu un autoturism, îndreptându-se spre municipiul Medgidia. Din investigaţiile efectuate a rezultat că, între persoanele aflate în imobil, ar fi avut loc un conflict spontan, pe fondul consumului de alcool, în cursul căruia unul dintre bărbaţi ar fi fost agresat fizic, fiindu-i provocată o leziune superficială în zona gâtului, cu un obiect tăietor înţepător. De asemenea, un alt bărbat ar fi fost ameninţat cu un obiect tăietor-înţepător”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa. 
 
Ei au adăugat că cei doi bărbaţi care au fugit au fost găsiţi în scurt timp, la Spitalul din Medgidia. Anchetatorii au precizat că maşina cu care aceştia au circulat prezintă avarii. 
 
De asemenea, în urma testării şoferului cu aparatul din dotare au reieşit indicii că acesta ar fi consumat substanţe psihoactive.
 
Toate persoanele implicate se află, în prezent, în custodia Poliţiei.
 
Poliţiştii au deschis dosar penal pentru încăierare, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.