Doi bărbaţi din judeţul Timiş au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind acuzaţi că au ameninţat un tânăr de 25 de ani şi pe membrii familiei acestuia. În timpul altercaţiei, cei doi au spart cu bâtele geamurile şi parbrizul unei maşini.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 16 Ianuarie a.c., în jurul orei 20:38, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Lugoj au fost sesizaţi de către un bărbat în vârstă de 25 de ani cu privire la faptul că persoane necunoscute l-ar fi ameninţat pe acesta şi membrii familiei sale, provocând un scandal spontan în comuna Coşteiu”, a transmis, joi, IPJ Timiş.

Potrivit poliţiştilor, cei doi au lovit cu un par geamurile şi parbrizul unei maşini, provocând pagube materiale.

”În urma activităţilor desfăşurate, la scurt timp, poliţiştii au identificat 2 bărbaţi bănuiţi de comiterea faptelor, în vârstă de 47 şi 40 de ani. În urma probatoriului administrat, cei 2 bărbaţi, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere, ameninţare, precum şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”, a mai precizat IPJ Timiş.

Cei doi au fost duşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Caraş-Severin, urmând să fie prezentaţi magistraţilor cu propunere de luarea unei măsuri preventive.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.