Un scandal între mai multe persoane şi agenţii unei firme de pază a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute la o terasă din Mamaia, conflictul pornind de la faptul că un grup de turişti a cerut DJ-ului să schimbe genul muzical. Trei dintre persoanele implicate au fost duse la spital pentru îngrijiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au transmis luni, că duminică după amiază, poliţiştii staţiunii Mamaia au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe o terasă din staţiune, ar fi avut loc o altercatie între mai multe persoane şi agentii unei firme de pază.
“Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că, pe fondul unor nemulţumiri privind muzica ascultată pe terasa respectivă, un grup de turişti ar fi deranjat clienţii terasei, prin faptul ca ar fi solicitat DJ-ului să schimbe genul muzical, fapt pentru care agenţii de pază ar fi intervenit pentru aplanarea stării conflictuale”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa. 
Trei dintre persoanele implicate au fost transportate la Spitalul Judeţean Constanţa pentru îngrijiri medicale.
Poliţiştii spun că până la acest moment niciuna dintre părţile implicate nu a depus plângere, dar o pot face în termen de 90 de zile.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.