Doi bărbaţi au ajuns la spital, duminică, după ce au fost împuşcaţi în gât şi abdomen cu un pistol cu bile de cauciuc în urma unui scandal izbucnit în târgul organizat în comuna Balcani din judeţul Bacău. Verificările poliţiştilor arată că toţi cei patru implicaţi în scandal erau vânzători de struguri, iar scandalul a izbucnit după ce doi dintre ei au decis să lase la preţ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„În cursul acestei dimineţi,  în târgul organizat în comuna Balcani, sat Frumoasa, judeţul Bacău, în urma unui conflict spontan, doi bărbaţi, de 37 şi 50 de ani, ar fi fost împuşcaţi în zona gâtului, respectiv abdomenului, de către un bărbat, de 49 de ani, din comuna Slobozia Bradului, judeţul Vrancea, care era însoţit de către un bărbat, de 31 de ani, din aceeaşi localitate. Cele patru persoane implicate în eveniment ofereau spre comercializare struguri şi, întrucât au apărut nemulţumiri cu privire la preţul de vânzare diferit stabilit de către aceştia, a izbucnit un conflict”, transmite Poliţia judeţeană Bacău.
De fapt, doi dintre vânzători au fost nemulţumiţi de .faptul că ceilalţi doi au decis să îşi vândă marfa cu preţ mai mic,  iar de acolo a izbucnit scandalul. 
La un moment dat, bărbatul de 49 de ani a scos un pistol neletal, cu bile de cauciuc, cu care i-a împuşcat pe cei doi. Victimele au  fost duse la spital, pentru îngrijiri medicale, iar ceilalţi doi bărbaţi, care după incident au fugit de la faţa locului,, au fost prinşi de către poliţişti şi conduşi la sediul Poliţiei Municipiului Moineşti, pentru audieri. 
„A fost luată legătura cu procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău, care se deplasează la faţa locului.  În cauză, se fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor”, precizează oficialii IPJ Bacău.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.