Un bărbat de 70 de ani a suferit arsuri pe aproape jumătate din suprafaţa corpului, după ce un incendiu i-a cuprins locuinţa situată în judeţul Satu Mare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Detaşamentul de Pompieri Satu Mare a fost solicitat sa intervină la un incediu produs la o casă de locuit, în localitatea Beltiug. Până la sosirea forţelor incendiul a fost localizat şi lichidat de către localnici şi echipajul SVSU Beltiug”, a transmis, vineri seară, ISU Satu Mare.

Sursa citată a precizat că, în interiorul locuinţei, se afla o persoană, de sex masculin, în vârstă de aproximativ 70 ani, conştientă, cu arsuri de gradul II şi III pe 45% din suprafaţa corpului.

”Acesta a fost predat în siguranţă echipajului medical care, după evaluarea primară, l-a transportat la Spitalul Judeţean Satu Mare pentru investigaţii suplimentare”, a mai transmis sursa citară.

În incendiu au ars deşeuri menajere fără propagare la întreaga construcţie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.