Poliţiştii din Satu Mare au deschis o anchetă după ce o femeie, cadru didactic la o şcoală din Hrip, a reclamat că a fost lovită de mai multe ori de o necunoscută, în faţa unităţii de învăţământ. Agresoarea este o tânără de 26 de ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”La data de 21 septembrie a.c., în jurul orei 20.00, poliţiştii din cadrul Secţiei Poliţie Rurală Valea Vinului au fost sesizaţi de către o femeie de 59 de ani, despre faptul că ar fi fost agresată de o persoană necunoscută, în faţa unei şcoli din localitatea Hrip. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că femeia, cadru didactic al unităţii de învăţământ respective, în timp ce se afla în faţa şcolii, ar fi primit mai multe lovituri de la o altă femeie”, a informat, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Satu Mare.
 
Ulterior, agresoarea a plecat de acolo. Ea a fost însă identificată de poliţişti, care au stabilit că este vorba despre o tânără de 26 de ani.
 
În acest caz, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.