Şapte persoane, printre care şi patru copii, s-au aflat în pericol de înec, miercuri, la Mangalia, iar dintre acestea un adult se afla în stare gravă, fiind resuscitat de către cadrele medicale. În ciuda eforturilor depuse, el nu a mai putut fi salvat. Bărbatul avea 47 de ani şi era din judeţul Cluj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru salvarea mai multe persoane în pericol de înec, pe plaja Laguna din Mangalia.
 
 
Acolo s-au deplasat două ambulanţe SMURD B, două ambulanţe ale Serviciului Judeţean tip B şi una tip C.
 
Din primele informaţii oferite de reprezentanţii ISU Dobrogea, este vorba de şapte persoane, trei adulţi şi patru copii, care au fost scoase la mal. Un adult se afla în stop-cardiorespirator, iar cadrele medicale au început manevrele de resuscitare. În ciuda eforturilor depuse, el nu a mai putut fi salvat. 
 
Conform Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa, bărbatul avea 47 de ani şi era din judeţul Cluj. Celelalte persoane nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. 
 
Pe litoral bate vântul, sunt valuri şi curenţi puternici.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.