Şapte persoane, între care trei copii, au fost rănite, luni la prânz, în urma unui accident produs pe DN 2G, în judeţul Bacău, după ce două autoturisme s-au ciocnit, traficul în zonă fiind blocat câteva zeci de minute.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul a avut loc în localitatea băcăuană Mărgineni, două maşini în care se aflau nouă persoane intrând în coliziune.

La faţa locului au ajuns două echipaje SMURD şi două salvări de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bacău, Andrei Grecu, a declarat pentru News.ro că, în urma impactului, şapte persoane, între care şi trei copii, au fost rănite, fiind transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Bacău.

Unul dintre răniţi se află în stare mai gravă, având o rană la cap.

Grecu a precizat că şoferii celor două maşini nu au necesitat transportul la spital.

Traficul pe DN2G Bacău – Comăneşti, în zona producerii accidentului, a fost blocat câteva zeci de minute, însă în prezent se circulă normal.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.