Poliţiştii fac, marţi, şapte percheziţii la locuinţele unor persoane şi la sediul unei instituţii din municipiul Bistriţa, într-un dosar vizând infracţiuni de fals, abuz în serviciu şi constituirea unui grup infracţional.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Poliţiei Române, marţi dimineaţă, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Bistriţa-Năsăud pun în aplicare 7 mandate de percheziţie domiciliară, la persoane fizice şi o instituţie din municipiul Bistriţa.
 
"Activităţile sunt desfăşurate într-un dosar penal aflat în instrumentarea poliţiştilor, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud, privind mai multe infracţiuni de fals, abuz în serviciu şi constituirea unui grup infracţional organizat", arată sursa citată.
 
La acţiune participă poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Bistriţa-Năsăud şi luptători din cadrul serviciilor pentru acţiuni speciale Bistriţa-Năsăud şi Cluj.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.