Şapte exemplare de sturion au fost salvate de poliţiştii de frontieră după ce au fost găsite în plase de pescuit, în Delta Dunării. În acest caz sunt făcute cercetări pentru braconaj piscicol.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Garda de Coastă a anunţat că poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Sulina şi reprezentanţi ai Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii braconajului piscicol în Delta Dunării.
Cu acest prilej, au descoperit în zona insulei Sahalin înşiruiri de plase în lungime totală de 320 metri cu o captură de şapte exemplare de sturion vii.
“Peştele a fost redat mediului natural, iar plasele tip ohane, în valoare de 2.000 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.În cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii unor infracţiuni la regimul braconajului piscicol, sub coordonarea Parchetului de pe Lângă Judecătoria Tulcea”, a mai precizat Garda de Coastă.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.