Salvamontiştii din staţiunea Buşteni de pe Valea Prahovei intervin, joi seară, pentru căutarea unei femei care a dispărut în Munţii Bucegi, pe Valea Albă, care nu este traseu deschis turiştilor. De asemenea, salvamontiştii intervin pentru recuperarea unui bărbat accidentat pe Jepii Mici, un traseu turistic foarte circulat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit şefului Salvamont Buşteni, Gheorghe Haiduc, salvatorii montani intervin, joi seară, în zona Valea Albă din Masivul Bucegi, care nu este marcată ca traseu deschis turiştilor, pentru găsirea unei femei care a dispărut în timp ce se afla pe munte împreună cu un bărbat. La un moment dat, cei doi s-au despărţit, iar femeia nu s-a mai întors.

Acţiunea de căutare este în desfăşurare.

Tot joi seară, salvamontiştii intervin pe traseul Jepii Mici din Masivul Bucegi pentru recuperarea unui turist accidentat, care nu se mai poate deplasa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.