Salvamontiştii din Gorj, alături de poliţişti şi jandarmi, caută, sâmbătă, o persoană dispărută încă de vineri în Masivul Parâng. Condiţiile meteo în zonă sunt nefavorabile, aşa că salvatorii montani se aşteaptă la o acţiune dificilă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Acţiune în derulare a salvamontistilor din cadrul serviciului Salvamont al Consiliului Judeţean Gorj pentru căutarea unei persoane dispăruta în masivul Parâng, zona Vf. Muncelul. La actiune participa, pe nivele de competenta , reprezentanţi ai Politiei şi jandarmi. Intervin salvamontiştii aflaţi în serviciul de tură operativă din Baza Salvamont Târgu Jiu şi cei din posturile Salvamont Baia de Fier şi Polovragi.”, anunţă, sâmbătă, Salvamont România.

Sursa citată a precizat că acţiunea se anunţă deosebit de grea.

”Nu exista indicii, persoana este dispărută de ieri, dar anunţul a fost fîcut abia acum. Vremea este nefavorabilă, plouă puternic, zona aflându-se sub avertizare meteorologică şi, în curând, se va lăsa şi întunericul”, au mai transmis salvamontişii.

Salvatorii montani din Gorj se află deja la a treia intervenţie sâmbătă.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.