O şalupă aflată în apropierea Şantierului Naval Mangalia, căreia i s-a rupt elicea, la bordul căreia se aflau două persoane, a fost adusă la ţărm de o ambarcaţiune a Gărzii de Coastă. Cele două persoane nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Gărzii de Coastă, pe data de 1 septembrie, în jurul orei 17.30,  poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au fost informaţi de către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea că unei ambarcaţiuni, care se afla în apropierea Şantierului Naval Mangalia, i s-a rupt elicea şi nu reuşeşte să ajungă la mal.
 
La faţa locului s-a deplasat o ambarcaţiune a Grupului de Nave Mangalia. În scurt timp, şalupa respectivă, cu două persoane la bord, a fost identificată şi adusă în siguranţă în Portul Mangalia. 
 
Cele două persoane, cetăţeni români în vârstă de 48 şi 49 de ani, nu au avut nevoie de asistenţă medicală.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.