Rik, un câine de urmă din cadrul Poliţiei Judeţene Buzău s-a pensionat, vineri, după 10 ani de serviciu. El va rămâne alături de cei doi poliţişti, tată şi fiu, care l-au instruit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Câinele de urmă Rik a activat în cadrul IPJ Buzău în perioada 2012-2022. 
 
Rik este un ciobănesc german apreciat de toţi colegii pentru faptul că nu a scăpat niciun răufăcător. 
 
"Dacă ar putea să vorbească, Rik ar povesti mândru că are în spate mulţi ani de poliţie şi a strâns în palmares zeci de reţineri. Astăzi se pensionează, dar privirea lui spune că este gata de acţiune şi pregătit să îşi însoţească partenerul, cu toate că bătrâneţea este neprietenoasă. Cu siguranţă Rik n-ar întoarce nasul în situaţia în care conductorul său ar spune “Haide, Rik!”, pentru că au făcut o pereche grozavă împreună, iar loialitatea a fost la loc de cinste”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Buzău. 
 
După pensionare, Rik va trăi alături de agentul de poliţie Vlad Marius şi poliţistul în rezervă Vlad Costel, cei doi conductori ai săi - tată şi fiu, care l-au descoperit, l-au îngrijit şi l-au respectat ca pe un adevărat profesionist. 
 
La festivitatea desfăşurată cu ocazia Zilei Poliţiei Române, şeful IPJ Buzău i-a oferit o medalie personalizată cu numele său şi anii de activitate.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.