Centrul Infotrafic anunţă că, marţi, până la ora 17.00, sunt restricţii de circulaţie pe Autostrada Soarelui pentru lucrări de remediere a degradărilor apărute la partea carosabilă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că astăzi, până la orele 17:00, circulaţia rutieră este restricţionată pe prima bandă şi pe cea de urgenţă, la kilometrul 18+350(loc. Cernica, jud. Ilfov), pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, sensul către Capitală, pentru efectuarea unor lucrări de remediere a degradărilor apărute la partea carosabilă”, a transmis, marţi, Centrul Infotrafic. 
 
Conducătorii auto sunt sfătuiţi să reducă viteza în zona cu restricţii şi să semnalizeze din timp intenţia de schimbare a benzii de circulaţie.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.