Traficul este restricţionat, vineri dimineaţă, pe DN 7, în zona localităţii Brezoi din judeţul Vâlcea, pentru ca autotrenul care a căzut în râul Olt cu tot cu autovehiculele pe care le transporta să fie scos din albie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Poliţiei Judeţene Vâlcea, traficul pe Drumul Naţional 7, km 206 + 500 m, în afara oraşului Brezoi, va fi blocat total, între orele 9:30-11:00, pentru reluarea activităţilor de scoatere a autoutilitarei şi a încărcăturii acesteia din albia râului Olt.
 
Acolo se va acţiona cu 3 utilaje de mare tonaj şi cu sprijinul specialiştilor din cadrul Electrica. Aceştia vor acţiona pentru desfacerea liniilor de înaltă tensiune.
 
Autotrenul care transporta autovehicule a căzut, joi dimineaţă, în râul Olt, în urma ciocnirii cu un autoturism, în zona localităţii Brezoi, şoferul şi un pasager fiind răniţi.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.