Autorităţile anunţă instituirea de restricţii de circulaţie pe drumul naţional 1, în dreptul localităţii Cornu din judeţul Prahova, pentru următoarele două luni. Măsura este luată pentru amenajarea unui nou sens giratoriu la intersecţia cu un drum judeţean.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit datelor transmise duminică de Poliţia judeţeană Prahova, restricţiile de trafic intră în vigoare luni şi vor fi impuse la kilometrul 94+650 metri al DN 1, la intersecţia cu drumul judeţean 101R. În acea zonă se va amenaja o intersecţie cu sens giratoriu, lucrările fiind programate a se finaliza la 19 decembrie.
 
”Lucrările vor fi semnalizate corespunzător. Recomandăm conducătorilor auto să-şi păstreze calmul şi să respecte normele rutiere în vigoare”, precizează oficialii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.