Circulaţia pe autostrada A1, între Pecica şi Arad, este restricţionată, miercuri, în zona accidenului produs cu o zi în urmă, fiind închisă a doua bandă de circulaţie de pe sensul spre Arad, pentru înlocuirea parapetelor distruse pe o lungime de aproximativ o sută de metri de un TIR care a intrat pe contrasens, provocând o coliziune în lanţ soldată cu un mort şi trei răniţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Biroului de presă al Poliţiei Judeţene Arad, muncitorii responsabili cu întreţinerea segmentului de autostradă dintre Pecica şi Arad efectuează reparaţii, după distrugerea parapetelor de pe mediana şoselei pe o lungime de aproximativ o sută de metri.

Pentru ca muncitorii să fie în siguranţă pe timpul lucrărilor de înlocuire a parapetelor, banda a doua de mers de pe sensul spre Arad al autostrăzii a fost închisă circulaţiei.

Restricţia a fost impusă pe o distanţă de câteva sute de metri şi va fi ridicată în jurul orei 15.00.

Accidentul a avut loc, marţi, între Pecica şi Arad, pe Autostrada A1, după ce şoferul unui TIR a pierdut controlul volanului şi a intrat în parapetele care separă sensurile de cirulaţie, pe care le-a distrus pe o lungime de aproximativ 100 de metri.

Autotrenul, încărcat cu porumb, s-a răsturnat şi a ajuns pe câmp, într-un şanţ.

După câteva minute, un şofer a încercat să frâneze când a observat că pe şosea sunt împrăştiate boabe de porumb, însă autoturismul a derapat, iar alte două maşini care veneau din spate au intrat cu viteză în acesta.

În timpul coliziunii dintre cele trei autoturisme în zonă se aflau poliţişti care veniseră pentru a cerceta împejurările în care se răsturnase TIR-ul, însă aceştia nu opriseră circulaţia. 

O persoană a murit, iar trei au fost rănite în urma accidentului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.