Rezultatul necropsiei în cazul lui Răzvan Ciobanu a arătat că acesta a murit în urma unei hemoragii interne, testele preliminare indicând şi faptul că designerul vestimentar ar fi consumat droguri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform unor surse din rândul anchetatorilor, necropsia în cazul lui Răzvan Ciobanu a arătat că moartea a survenit din cazua rănilor provocate de accidentul rutier. Astfel, el a suferit un traumatism cranian şi o hemoragie internă.

De asemenea, testele preliminare au arătat că în sângele creatorului de modă se aflau substanţe interzise. Analizele amănunţite urmează să determine despre ce substanţă era vorba şi ce cantitate se găsea în organism, iar acestea vor fi finalizate în câteva săptămâni.   

Poliţiştii constănţeni au stabilit că Răzvan Ciobanu nu purta centură de siguranţă în momentul producerii accidentului, el fiind proiectat prin unul din geamurile autoturismului, care s-a răsturnat, oprindu-se într-un copac. Necropsia va stabili dacă şoferul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe. De asemenea, poliţiştii precizează că varianta sinuciderii nu poate fi luată în calcul la acest moment.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.