Poliţiştii fac, miercuri, percheziţii municipiul Ploieşti şi două comune din Prahova la persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de furt din societăţi comerciale şi din auto şi viol.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La acest moment, poliţiştii structurilor de investigaţii criminale, ordine publică şi rutieră din cadrul Poliţiei Municipiului Ploieşti desfăşoară o razie pentru menţinerea unui climat optim de ordine şi siguranţă publică, precum şi pentru combaterea faptelor ilegale în municipiul Ploieşti”, a transmis, miercuri, Poliţia Română.  

În cadrul acţiunii, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Ploieşti pun în executare 9 mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Ploieşti şi 2 comune din judeţul Prahova, în vederea documentării activităţii infracţionale a mai multor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de furt din societăţi comerciale şi din auto şi viol.  

Activităţile beneficiază de sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Prahova şi al jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Matei Basarab” Ploieşti. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.