Peste 100 de poliţişti participă marţi dimineaţă la o razie în două cartiere din Ploieşti, urmând să fie făcute şi nouă percheziţii domiciliare la persoane suspectate de înşelăciune, furt calificat, furt de energie electrică, cât şi de infracţiuni la regimul rutier.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”La acest moment, aproximativ 110 poliţişti de investigaţii criminale, de ordine publică şi rutieră din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, desfăşoară o razie pentru menţinerea unui climat optim de ordine şi siguranţă publică precum şi pentru combaterea faptelor ilegale în două cartiere din municipiu, considerate ca având un risc criminogen ridicat”, anunţă poliţia..
 
În cadrul acţiunii, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale şi cei ai Poliţiei Municipiului Ploieşti vor pune în executare 9 mandate de percheziţie domiciliară în vederea documentării activităţii infracţionale a mai multor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune, furt calificat, furt de energie electrică, cât şi infracţiuni la regimul rutier.
 
La acţiune participă poliţişti din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Prahova şi al jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Matei Basarab Ploieşti.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.