Un puternic incendiu a izbucnit, joi, la o fabrică de mobilă din Târgovişte, judeţul Dâmboviţa. Focul se manifestă la patru hale, pe o suprafaţă de 10.000 de metri pătraţi, dar, din primele informaţii, nu există victime.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) un incendiu a izbucnit, joi, la acoperişul unei fabrici de mobilă din municipiul Târgovişte.

”Arderea se manifestă la nivelul a patru hale, pe o suprafaţă de aproximativ 10.000 de metri pătraţi. În interiorul halelor este depozitată mobilă, elemente construcţie mobilă şi materiale inflamabile”, au precizat reprezentanţii IGSU. 

Potrivit acestora, la faţa locului intervin 11 autospeciale de stingere şi o autoscară. Suplimentar, au fost alertate patru autospeciale de stingere şi încă două autoscări de la ISU Bucureşti-Ilfov care se deplasează spre incendiu.

Potrivit sursei citate, până în acest moment nu au fost înregistrate victime. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.