Punctul de trecere a Fronierei de la Turnu Măgurele, în judeţul Teleorman, a fost închis începând de joi după-amiază, din cauza vremii nefavorabile. La punctul de trecere a frontierei de la Bechet autovehiculele cu masa mai mare de 3,5 tine nu mai pot tranzita cu bacul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Punctul de trecere a Frontierei Turnu Măgurele a fost închis joi după amiază începând cu ora 16.00, a anunţat purtătorul de cuvânt al Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă Teleorman, Adrian Gelu Dragomir. Măsura a fost luată din cauza condiţiilor meteo nefavorabile.

Şi la punctul de trecere a frontierei de la Bechet, în judeţul Dolj, au fost impuse restricţii. Astfel, conform Poliţiei de Frontieră, din cauza creşterii cotelor apelor Dunării a fost suspendată tranzitarea cu bacul peste Dunăre pentru autovehiculele cu masa maximă autorizată de peste 3,5 tone.

”Măsura se va menţine până când condiţiile hidrologice vor permite îmbarcarea/debarcarea pe/de pe ferry-boat a mijloacelor de transport mai sus menţionate în siguranţă”, precizează Poliţia de Frontieră.

Hidrologii au emis la sfârşitul săptămânii trecute o avertizare cod galben pentru Dunăre, anunţând că nivelul apei este în creştere şi se vor depăşi cotele de apărare în anumite zone. Avertizarea este valabilă până în 31 martie, la ora 16.00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.