Din cele trei puncte de trecere a frontierei de la graniţa cu Bulgaria din judeţul Constanţa circulaţia autovehiculelor se desfăşura miercuri în jurul prânzului, doar prin PTF Vama Veche - Durankulak, în timp ce la Negru Vodă şi Ostrov sunt restricţii de trafic pe drumurile care fac legătura cu punctele de frontieră de pe teritoriul celor două state din cauza condiţiilor meteorologice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, în punctele de trecere ale frontierei de la graniţa cu Bulgaria de pe raza judeţului Constanţa, circulaţia autovehiculelor se desfăşoară doar prin P.T.F. Vama Veche – Durankulak, pentru autovehicule în greutate de până la 12,5 tone. Precizăm faptul că prin acest punct de frontieră se circulă în condiţii de iarnă şi că poliţiştii de frontieră români colaborează în permanenţă cu omologii lor bulgari în vederea fluidizării traficului”, se arată într-un comunicat de miercuri al Gărzii de Coastă.

De asemenea, în privinţa punctelor de trecere a frontierei de la Negru Vodă şi Ostrov există restricţii de trafic pe drumurile care fac legătura cu Bulgaria, tot din cauza vremii. Şoferii care călătoresc în Bulgaria sunt direcţionaţi spre parcări, ca să aştepte până pot circula, în condiţiile în care şoselele din ţara vecină sunt închise.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

“La P.T.F. Negru Vodă şi P.T.F. Ostrov sunt restricţii de trafic pe drumurile care fac legătura cu punctele de frontieră de pe teritoriul celor două state, pentru toate categoriile de autovehicule, din cauza conţiilor meteo nefavorabile. Conducătorii auto care tranzitează graniţa sunt direcţionaţi spre locurile de parcare special amenajate din zonele adiacente punctelor”, a mai precizat sursa citată.

Garda de Coastă a anunţat că ţine permanent legătura cu autorităţile de frontieră bulgare în vederea informării participanţilor la trafic cu privire la condiţiile de drum şi eventuale restricţii de circulaţie spre localităţile de frontieră.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.