Profesorul din Capitală, acuzat că a atins o elevă de 9 ani în zone intime, a fost arestat preventiv, sâmbătă. El este cercetat se poliţiştii Secţiei 13 pentru agresiune sexuală. Reprezentanţii Şcolii Spectrum din Capitală au precizat, într-un răspuns transmis la solicitarea News.ro, că au încetat colaborarea cu profesorul arestat preventiv după ce ar fi agresat o elevă şi colaborează cu instituţiile abilitate ale statului, în acest caz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Şcoala Spectrum, despre profesorul arestat preventiv după ce ar fi agresat o elevă: Colaborăm cu instituţiile abilitate. Am încheiat colaborarea cu profesorul acuzat VIDEO

Poliţia Capitalei a anunţat, vineri seară, că în urma audierilor şi a altor activităţi procedurale, profesorul acuzat de un părinte că i-ar fi atins fiica în zonele intime a fost reţinut.

El are 40 de ani şi este cercetat pentru agresiune sexuală de către poliţiştii Secţiei 13 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3. 

Dosarul a fost constituit după ce o persoană a reclamat, vineri, că fiica sa minoră a fost atinsă în zonele intime de către un profesor de sport de la şcoala privată unde urmează cursurile primare.

Fetiţa agresată are 9 ani.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.