Procurorii gorjeni fac cercetări după ce un bărbat aflat în carantină şi suspect de infectare cu SARS-CoV-2, care fusese dus la Spitalul Judeţean Târgu Jiu, a fugit din unitatea medicală, sărind pe geam.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, organele de cercetare penală din cadrul Poliţiei municipiului Târgu Jiu s-au sesizat din oficiu, duminică, privind zădărnicirea combaterii bolilor.
 
Anchetatorii au precizat că, în aceeaşi zi, în intervalul orar 21.45-22.30, un bărbat a plecat în mod voluntar, prin escaladarea ferestrei din salonul numărul 3, clădirea Dermato-Venerice, Secţia Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, după ce, în jurul orei 21, a fost adus cu ambulanţa din zona montană Rânca unde se afla în carantină, cu agitaţie psihomotorie şi suspect de infectare cu SARS CoV-2.
 
Cauza a fost înregistrată, luni, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, cercetările fiind efectuate in rem de către Poliţia Municipiului Târgu Jiu, sub supravegherea unui procuror din cadrul acestei unităţi de parchet.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.