Principesa Margareta, custodele coroanei, care a urcat pe jos, sâmbătă, la Crucea de pe Caraiaman, s-a simţit rău în timpul ceremoniilor organizate cu ocazia împlinirii a 90 de ani de la inaugurarea monumentului ridicat cu sprijinul Casei Regale, fără a avea nevoie de îngrijiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Principesa Margareta, custodele coroanei, a fost unul dintre participanţii la ceremoniile organziate, sâmbătă, la Crucea Caraiman, situată la aproape 2.300 de metri altitudine.

Surse locale au declarat pentru News.ro că Majestatea Sa Margareta s-a simţit rău în timpul ceremoniei, după ce a parcurs pe jos o parte din drumul de urcare către Crucea de pe Caraiman, însă fără a avea nevoie de intervenţie medicală.

FOTO: Salvamont Prahova
FOTO: Salvamont Prahova

„Este un drum lung, obositor, pe care nu multe persoane îl pot parcurge fără dificultăţi. Este de apreciat efortul Majestiţii Sale şi faptul că a urcat până acolo” a declarat pentru News.ro şeful Salvamont Buşteni, Gheorghe Haiduc.

La ceremonii a participat şi ministrul Apărării, Mihai Fifor. 

Crucea de pe Caraiman a fost ridicată în cinstea eroilor neamului şi deţine recordul pentru monumentul ridicat la cea mai mare altitudine din lume. Regina Maria s-a implicat activ şi a susţinut ridicarea monumentului.

FOTO: Salvamont Prahova
FOTO: Salvamont Prahova

Monumentul, lăsat în degradare în ultima perioadă, se află în prezent în administrarea Ministerului Apărării Naţionale.
 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.