Reprezentanţii Primăriei Constanţa au anunţat că au fost înregistrate în cursul zilei de duminică, 157 de sesizări cu privire la copaci căzuţi şi au precizat că echipele municipalităţii au intervenit pentru îndepărtarea a 40 de arbori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
“În cursul zilei de astăzi, până acum au fost înregistrate sesizări cu privire la 157 de copaci căzuţi, 11 stâlpi de iluminat prăbuşiţi, 5 panouri publicitare şi 11 autoturisme avariate. Echipele municipalităţii au intervenit până la această oră pentru degajarea a 40 de arbori, iar intervenţiile în teren continuă, la fel cum continuă să se înregistreze alte sesizări din partea constănţenilor. În mod evident, angajaţii societăţilor de întreţinere a copacilor vor mai avea nevoie de câteva zile pentru a răspunde tuturor solicitărilor”, au transmis reprezentanţii Primăriei Constanţa. 
 
Aceştia au amintit şi de problemele cu asigurarea apei potabile pentru constănţeni. 
 
“De asemenea, mai multe zone din municipiul Constanţa au rămas fără curent electric fiind afectaţi aproximativ 300 de consumatori casnici. Din cauza fluctuaţiilor de tensiune de la staţiile de tratare şi pompare a apei, în municipiul Constanţa au fost probleme pentru asigurarea apei potabile abonaţilor în mai multe cartiere. Imediat ce echipele furnizorului de energie au reuşit să realimenteze cu tensiune toate sursele ce asigură debitul de apă necesar pentru municipiul Constanţa, s-au făcut manevrele necesare şi s-a pornit pomparea către staţia Palas, dar şi către oraş. Fluctuaţiile de tensiune au cauzat probleme şi în asigurarea agentului termic în multe zone din oraş. Echipele intervin permanent pentru repunerea în funcţiune a pompelor de încălzire”, a menţionat sursa citată.
 
Reprezentanţii Primăriei Constanţa au mai adăugat că s-a intervenit de mai multe ori pentru punerea în funcţiune a semafoarelor, dar şi pentru rearanjarea sensurilor giratorii amenajate din balize. 
 
De asemenea, şi circulaţia autobuzelor a fost afectată, fiind necesare trei devieri ale traseelor pe parcursul zilei.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.