Prezenţa unui urs, a fost semnalată miercuri seară într-un cartier al Sibiului, joi dimineaţă, animalul fiind căutat în zona aeroportului, anunţă Primăria.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În această noapte, în jurul orei 23.00 a fost semnalată prezenţa unui urs în zona cartierului Magnolia. O echipă formată din echipaje ale IPJ, Jandarmeriei şi Poliţiei Locale au patrulat zona pe parcursul întregii nopţi, fără a-l identifica”, transmite joi municipalitatea.
 
La ora 5.50 în această dimineaţă ursul a fost identificat în zona Detaşamentului pentru pompieri de lângă Aeroport.
”În locaţie s-au deplasat reprezentanţi ai Jandarmeriei, Poliţiei Locale, Inspectoratului Judeţean de Poliţie şi ai Serviciului pentru Situaţii de Urgenţă al Primăriei, împreună cu un medic veterinar contractat de Primărie pentru astfel de situaţii şi şeful Fondului Cinegetic. Animalul a părăsit însă această zonă”, precizează instituţia.
În prezent, ursul este căutat în continuare în zona Aeroportului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.