Preşedintele Senatului Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti, Prof. univ. dr. Alexandru Şonea, în vârstă de 69 de ani, a fost găsit marţi dimineaţă, decedat, în biroul său.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În această dimineaţă, prin apel 112, a fost sesizat faptul că în incinta sediului unei unităţi de învăţământ superior, situată în sectorul 1, a fost găsit decedat un bărbat", a transmis Poliţia Capitalei.

Poliţia Capitalei anunţă de asemenea că trupul neînsufleţit va fi dus la INML, iar cercetările vor fi făcute de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri - Biroul Morţi Supecte şi Ucideri din Culpă.

Surse apropiate anchetei declară că bărbatul este preşedintele Senatului Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti, prof. univ. dr. Alexandru Şonea. Familia acestora era îngrijorată că profesorul nu ajunsese acasă.

 

 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.